Register di www.reverse-engineering.net Mudah Koq!!

Kemaren saya coba mendaftar di board RE, tanpa pikir panjang langsung klik Register karena memang tidak mengijinkan untuk reply kecuali sudah login.

Setelah mengisi form registrasi, diharuskan untuk validasi. Saya pikir validasi hanya untuk alamat email sama seperti board yang laen, eh ternyata dugaan salah. Saya diharuskan untuk meminta tanda tangan orangtua buat join board ini.. alamak!!!

Isi email yang dateng seperti ini :

Welcome to The Reverse Code Engineering Community forums

In compliance with the COPPA your account is currently inactive.

Please print this message out and have your parent or guardian sign and
date it. Then fax it to:

OR mail it to:

—————————— CUT HERE ——————————
Permission to participate at “The Reverse Code Engineering Community” –
https://www.reverse-engineering.net

Username: orakanggo
Password: (hidden)
E-mail: orakanggo@gmail.com

I HAVE REVIEWED THE INFORMATION PROVIDED BY MY CHILD AND HEREBY GRANT
PERMISSION TO “The Reverse Code Engineering Community” TO STORE THIS
INFORMATION.
I UNDERSTAND THIS INFORMATION CAN BE CHANGED AT ANY TIME BY ENTERING A
PASSWORD.
I UNDERSTAND THAT I MAY REQUEST FOR THIS INFORMATION TO BE REMOVED FROM
“The Reverse Code Engineering Community” AT ANY TIME.

Parent or guardian
(print your name here): _____________________

(sign here): __________________

Date: _______________

—————————— CUT HERE ——————————

Once the administrator has received the above form via fax or regular mail
your account will be activated.

Please do not forget your password as it has been encrypted in our database
and we cannot retrieve it for you. However, should you forget your password
you can request a new one which will be activated in the same way as this
account.

Thank you for registering.


Thanks, The Management

Trus saya iseng aja ngeprint yang approvalnya, erek-erek pake tanda tangan sendiri dan nama samaran orang tua (ssstttt… jangan dikasi tau orang sononya ya kalo saya malsuin ttd :D). Setelah itu scan dan reply email tadi. Hari itu saya tunggu sampe sore blm ada balesan nha baru pagi ini saya liat lagi mailbox dan ternyata sudah ada balesan dari sono. Isinya seperti ini…

Hi,

account activated. Have fun?
btw: is this really the sign of your parents?😛

Wekekekek… curiga aja dia mmm… trus mikir mo jawab gimana, akhirnya dengan english yang seadanya sy jawab kek gini :

Hi,

Yup, did you hesitate it?

I think it’s normal why you asked it😀
thanks,
OK
Gitu aja deh pengalaman hari ini, mudah2an dianya gak baca postingan saya ini🙂

One thought on “Register di www.reverse-engineering.net Mudah Koq!!

  1. Ping balik: Ikatan Alumni SMK Telekomunikasi Malang » Blog Archive » Register di www.reverse-engineering.net Mudah Koq!!

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s